Summer Sales

Οι θερινές εκπτώσεις είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας εποχές του χρόνου! Στα περισσότερα καταστήματα οι προσφορές έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η επίσημη ημερομηνία έναρξης είναι η Δευτέρα 11 Ιουλίου. Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές.

Πώς όμως θα αξιοποιήσουμε σωστά τις προσφορές;

The White Shirt

Αρχικά, πρέπει να βλέπεις τις εκπτώσεις σαν μια ευκαιρία ν’αποκτήσεις στην ντουλάπα σου τα πράγματα που χρειάζεσαι και όχι να πας και να αγοράσεις ό,τι βρεις μπροστά σου απλώς επειδή βρίσκεται σε προσφορά. Φέτος θα πας με στρατηγική!

Αν προσεγγίσεις τις αγορές σου με έναν έξυπνο τρόπο, θα αξιοποιήσεις στο έπακρο τα χρήματά σου και θα κάνεις δικά σου υπέροχα ρούχα χωρίς να το μετανιώσεις.

Όλα ξεκινούν με τη σωστή προετοιμασία. Πρέπει να γνωρίζεις τη ντουλάπα σου απ’έξω και ανακατωτά για να δημιουργήσεις μια λίστα με αυτά που σε βολεύουν και φοράς συχνά, αυτά που δεν έχεις αλλά θα ήθελες να έχεις και αντικείμενα που πραγματικά χρειάζεσαι.

Στόχευσε σε basic κομμάτια που θέλουν αντικατάσταση, σε υφάσματα και σχέδια που θα παραμείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο και δεν θα φαίνονται ξεπερασμένα.

The White Shirt

Αν ξέρεις τι ψάχνεις, θα κάνεις την εξόρμησή σου στα μαγαζιά πιο υποφερτή.
Να έχεις υπόψιν σου την εποχή για την οποία ψωνίζεις.
Τα μαγαζιά κάνουν εκπτώσεις 2-3 φορές τον χρόνο για να αδειάσουν τις αποθήκες τους και να κάνουν χώρο για τις νέες συλλογές. Ως εκ τούτου, τώρα είναι η εποχή να επενδύσεις σε χειμερινά κομμάτια καθώς αυτά θα βρίσκονται σε μεγαλύτερες προσφορές. Σε συμφέρει, λοιπόν, να ψάξεις για τζιν παντελόνια, παλτό ή τζάκετ, πουλόβερ και πουκάμισα. Όλα αυτά συνήθως τα βρίσκεις πιο ακριβά όταν είναι η εποχή τους, στις εκπτώσεις όμως θα τα βρεις σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Θα δεις άλλωστε ότι όσον αφορά τα καλοκαιρινά, δεν θα βρεις πολλές προσφορές καθώς είναι ακόμα “in season” και τα μαγαζιά κρατάνε τη νέα collection στα ράφια και βάζουν σε προσφορές κομμάτια από την περασμένη σεζόν.

The White Shirt
Αν ψάχνεις τσάντα, τώρα είναι η εποχή να επενδύσεις!

Οι τσάντες είναι μια διαχρονική αγορά και μια καλή επένδυση, ειδικά εάν την αγοράσεις σε πολύ καλή τιμή. Τώρα είναι, λοιπόν, η στιγμή να βρεις μια τσάντα που θα σε βολεύει στην καθημερινότητά σου, θα έχει καλή ποιότητα άρα και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο! Εμείς οι γυναίκες όσο να’ναι έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τις τσάντες μας!

The White Shirt
Αν έχεις τρέλα με τα παπούτσια σου έχω καλά νέα!

Τα περισσότερα μαγαζιά παπουτσιών δεν ακολουθούν την ίδια τακτική με τα ρούχα όσον αφορά τις εκπτώσεις. Έτσι, θα βρεις μαγαζιά που βάζουν σε προσφορά ολόκληρη την collection τους. Επομένως, οι πιθανότητες να βρεις το πέδιλο που είχες δει σε χαμηλότερη τιμή, είναι αρκετές. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι τα μαγαζιά αυτά σπάνια ανεβάζουν το ποσοστό της έκπτωσης πάνω από 30% με 40%.

The White Shirt

Η καλύτερη στρατηγική, λοιπόν, πηγαίνοντας για ψώνια κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, είναι να ψάξεις για κλασικά, διαχρονικά κομμάτια. Αυτά, δηλαδή, που μπορείς να φοράς με διάφορους τρόπους.

Ένα τελευταίο tip: Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη θα βρεις τα μαγιό της φετινής σεζόν σε μισή τιμή! Αν έχεις κι εσύ τρέλα με τα μαγιό, τότε είναι η καλύτερη εποχή να τα αγοράσεις και να τα φυλάξεις για το επόμενο καλοκαίρι!

Right Menu IconHave a Bite