Πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ρούχα στην συνολική αισθητική της κάθε εικόνας; Πόσο ξεχωριστό θέλεις να είναι το brand σου;

Πόσα πράγματα μπορείς να παρατηρήσεις, λοιπόν, όση ώρα κοιτάς μια φωτογραφία ή μια τηλεοπτική διαφήμιση; Όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά απαντούν στην λέξη αισθητική που θέλεις να δώσεις στο προϊόν που διαφημίζεις.

Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε μαζί σου όλα αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις και να σου προτείνουμε τα κατάλληλα ρούχα που αντιστοιχούν στην κάθε καμπάνια με στόχο όχι μόνο την συνολική εικόνα της εταιρίας, αλλά και την ανάπτυξη των πωλήσεων!

Τα social media, ως ένας βασικός παράγοντας της διαφήμισης, απαιτούν μια ενδιαφέρουσα πλοκή εικόνων και περιεχομένου.

Ο κόσμος της διαφήμισης διαφέρει πολύ στον τρόπο σκέψης και υλοποίησης της κάθε παραγωγής. Εξαρτάται από το που θέλεις να απευθυνθείς και πως να διαφημίσεις το προϊόν σου με έναν άκρως έξυπνο και χρηστικό τρόπο που θα κερδίσει τον κάθε καταναλωτή.

Η κάθε εταιρία που έχει είτε δικά της ρούχα είτε τελείως διαφορετικά προϊόντα που δεν σχετίζονται με αυτά, και θέλει να ανήκει στην κατηγορία των ξεχωριστών brand names της αγοράς, βασίζεται στην διαρκή ενημέρωση των fashion trends, προσαρμόζεται στις ανάγκες των πελατών της, και δημιουργεί καμπάνιες με ένα σύγχρονο concept.

Αυτό μπορεί να γίνεται είτε για μια πιθανή φωτογράφηση είτε με μια ενδιαφέρουσα πλοκή για ένα σύντομο video. Τα τηλεοπτικά spot θεμελιώνονται στην άμεση ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και προσπαθούν να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον μέσα σε λίγα λεπτά.

Have a bite

Right Menu IconHave a Bite