Τα φουσκωτά μανίκια είναι μία τάση που αναβιώνει από τη δεκαετία του ’80 και έχει κάνει την εμφάνισή της από τον περασμένο χειμώνα αλλά φαίνεται να συνεχίζει δυναμικά και το φετινό καλοκαίρι.

The White Shirt
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα φουσκωτά μανίκια που δημιουργούν όγκο αποκλειστικά κοντά στους ώμους, γιατί τείνουν να τους φαρδαίνουν. Αν είστε ψηλή και λεπτή φορέστε ένα φόρεμα ή συνδυασμό παντελόνι ή φούστα με μεγάλο όγκο. Θα έχετε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
The White Shirt

Πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια θα επιλέξουν ίσως οι πιο ντροπαλές και οι αρχάριες στη νέα τάση.

 

Στα πουλόβερ τα μανίκια δεν είναι τόσο ογκώδη, με αποτέλεσμα να μην τραβούν την προσοχή τόσο έντονα. Φόρεσε το με το πιο άνετο τζιν σου ή ένα καρό παντελόνι και είσαι έτοιμη.

Τα πουκάμισα με ογκώδη μανίκια αποκλείεται να περάσουν απαρατήρητα!

Αποφύγετε τα κοσμήματα κυρίως στον λαιμό!

 

Ανάλογα με το στιλ, το ύφασμα και τη γραμμή του ένα πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια μπορεί να σας συνοδέψει σε κάθε περίσταση

The White Shirt
The White Shirt

Για το καλοκαίρι οι προτάσεις σε φορέματα με φουσκωτά μανίκια είναι πολλές. Αέρινα, με διαφάνειες, κομψά, μονόχρωμα ή με prints, τα φορέματα με φουσκωτά μανίκια διαπερνούν όλη την πιθανή γκάμα επιλογών!

 

Τα φορέματα με όγκους στα μανίκια είναι πολύ εντυπωσιακά και ανάλογα με τη γραμμή και το ύφασμα τους μπορούν να φορεθούν παντού!

Right Menu IconHave a Bite