Ένα είναι το χρώμα που έχει την ίδια -σχεδόν- κομψότητα με το μαύρο και ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Ποιο είναι αυτό; Μα το navy blue φυσικά.

Καμηλό και Λευκό 

Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς συνδυασμούς εκεί έξω – crispy, clean και εξαιρετικά κομψός. Μπορείτε να το φορέσετε στην πιο απλή του εκδοχή με ένα navy washed denim ή tailored trousers με λευκό tank top ή πουλόβερ ή να το αναβαθμίσετε προσθέτοντας και άλλα χρώματα, όπως το καφέ στο mix. Αν το λευκό είναι πολύ φωτεινό για εσάς, χαμηλώστε τον τόνο χρησιμοποιώντας το μπεζ ως χρώμα για να παραμείνετε σε μια πλήρως ουδέτερη παλέτα. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, τα καφέ αξεσουάρ, όπως παπούτσια ή τσάντα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους για πολλών ειδών συνδυασμούς, συμπεριλαμβανομένου του ναυτικού μπλε.

Γαλάζιο

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια μονοχρωματική εμφάνιση, ενσωματώνοντας διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε στο μείγμα. Αυτό διατηρεί το outfit minimal, προσθέτοντας ταυτόχρονα και κάποια διάσταση στο συνολικό outfit.

Μαύρο

Τα καλά νέα είναι ότι περίεργοι κανόνες μόδας όπως αυτός που απαγορεύει το συνδυασμό του μαύρου με του navy blue έχουν ξεπεραστεί. Συμπεριφερθείτε στο ναυτικό χρώμα, σαν να είναι μαύρο (ή τουλάχιστον μια faded εκδοχή του) καθώς μπορεί να φορεθεί με τα πάντα – και ειδικότερα με μαύρο.

Κόκκινο

Η θεωρία των χρωμάτων δεν είναι πάντα σωστή, ειδικά στην περίπτωση του μπλε και του κόκκινου, τα οποία δεν είναι συμπληρωματικά χρώματα, αλλά εξακολουθούν να λειτουργούν. Ενώ άλλες αποχρώσεις του μπλε μπορεί να φαίνονται λίγο ξεπερασμένες με το κόκκινο, μια σκούρα απόχρωση όπως το ναυτικό παραπέμπει σε κάτι το “varsity classic”. Μην ξεχνάτε επίσης, πως το κόκκινο είναι και το χρώμα της σεζόν.

Right Menu IconHave a Bite