Επίσημη εκδήλωση: Γιατί χρειάζεσαι έναν σύμβουλο εικόνας

Ο τρόπος με τον οποίο ντύνεσαι επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι σε βλέπουν, ανταποκρίνονται και αλληλοεπιδρούν μαζί σου. Μπορεί επίσης να αλλάξει την διάθεσή σου, να ενισχύσει την αυτοεκτίμησή σου και να σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και δύναμη.

The White Shirt
Είναι μια σκληρή αλήθεια αλλά τα ρούχα σου και ο τρόπος που παρουσιάζεις τον εαυτό σου κάνουν την διαφορά. Ειδικά όσον αφορά επίσημες εκδηλώσεις είτε επαγγελματικού είτε κοινωνικού τύπου, πρέπει να προσέξεις πολύ την εμφάνιση σου. Η καλύτερη λύση είναι να προσλάβεις έναν σύμβουλο εικόνας, έναν στυλίστα αν θες.
The White Shirt

Ένας πολύ σημαντικός λόγος να προσλάβεις έναν σύμβουλο εικόνας είναι για να είσαι σίγουρος ότι θα επιλέξει το κατάλληλο outfit για την εκάστοτε εκδήλωση. Υπάρχουν πολλά είδη dress code και ένας στυλίστας, με την κατάλληλη έρευνα, θα γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και θα σε βοηθήσει σημαντικά.

Επομένως θα μπορείς να ετοιμαστείς για το event χωρίς stress γνωρίζοντας πως κάποιος άλλος έχει αναλάβει να βρει και να ετοιμάσει τα πράγματα που θα χρειαστείς εκείνη την μέρα. Όσο να ‘ναι οι εξορμήσεις στα μαγαζιά ψάχνοντας το ιδανικό outfit είναι αρκετά κουραστικές και στρεσογόνες. Προσλαμβάνοντας λοιπόν έναν σύμβουλο εικόνας γλιτώνεις χρόνο και άγχος.

The White Shirt

Άλλος ένας σημαντικός λόγος είναι η εξοικονόμηση χρημάτων. Ένας καλός στυλίστας συνεργάζεται με πολλά μαγαζιά και μπορεί να σου βρει μοναδικά κομμάτια σε πολύ χαμηλές τιμές. Έτσι, για παράδειγμα, δεν θα χαλάσεις πολλά χρήματα για κάποιο φόρεμα το οποίο ίσως να μην ξαναφορέσεις ποτέ. Μπορεί επίσης να σου διαλέξει κομμάτια και να σου δείξει τρόπους να τα συνδυάζεις με πράγματα που ήδη έχεις ώστε να τα ξαναφορέσεις με διαφορετικούς τρόπους.

Όσον αφορά το outfit, μην ανησυχείς. Ο σύμβουλός σου θα φροντίσει να διαλέξει ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει. Θα αναλύσει το χρώμα των μαλλιών, των ματιών και τον τόνο του δέρματός σας, θα αξιολογήσει το σχήμα του σώματός σου και θα προμηθευτεί τα καλύτερα ρούχα που θα μεγιστοποιήσουν τα προτερήματά σου και θα σε κάνουν να λάμψεις πραγματικά.

The White Shirt

Φυσικά θα σου κάνει και νέες προτάσεις, ίσως κάποια τρεντ που δεν είχες σκεφτεί να δοκιμάσεις. Θα προβάρεις αρκετά κομμάτια μέχρι να καταλήξετε στο σωστό και που ξέρεις, ίσως έτσι ανακαλύψεις το στυλ που σου ταιριάζει πραγματικά και αποφασίσεις να το εφαρμόσεις και στην καθημερινότητά σου.

The White Shirt

Στο Dazzy Taco dressing προσφέρουμε υπηρεσίες personal styling για όλες τις περιστάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ και να κλείσεις το ραντεβού σου με ένα κλικ. Θα χαρούμε πολύ να σε εξυπηρετήσουμε!

Right Menu IconHave a Bite