Τα κρεμώδη ρουζ είναι απαραίτητα στο καθημερινό μακιγιάζ. Σε αντίθεση με τα αντίστοιχα ρουζ σε μορφή σκόνης, μπορείτε να επιλέξετε creamy ρουζ, εφαρμόζοντάς το απλά με τα δάχτυλά σας. Δοκιμάστε να το εφαρμόσετε σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα, με κρέμα, για να έχετε πιο δροσερό, φρέσκο αποτέλεσμα. Αρκούν μερικά ταμποναρίσματα στο κέντρο των μήλων, για να είναι το μακιγιάζ fresh and healthy και να αποκτήσει αυτή την υγιή, φυσική λάμψη.

Όπως υποστηρίζουν και οι διάσημοι makeup artists άλλωστε όλα έχουν να κάνουν με τη σωστή εφαρμογή και την τοποθέτηση του χρώματος. Δείτε εδώ 3 must-know τεχνικές που χρησιμοποιούν οι ειδικοί.

1. Φυσικό χρώμα στα μήλα
Αυτή η τεχνική είναι πιο γνωστή καθώς χαρίζει ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα φωτίζει το πρόσωπο, όπως υποστηρίζει η makeup artist Elisa Flowers. «Μπορείτε να πετύχετε μία υγιή και φυσική λάμψη τοποθετώντας μία μικρή δόση χρώματος στα μήλα του προσώπου και σβήνοντάς το με κυκλικές κινήσεις» συμβουλεύει η ειδικός.

2. Ηλιοκαμένο εφέ
Το αγαπημένο bronzy εφέ που αφήνει ο ήλιος στο πρόσωπό σας αλλά πως να το πετύχετε με τη βοήθεια ενός ρουζ. «Το κόλπο εδώ είναι να δημιουργήσετε μία dewy λάμψη και να εφαρμόσετε ελάχιστο χρώμα και πάνω από τη μύτη, εκεί όπου στέκονταν τα γυαλιά ηλίου σας» αναφέρει η makeup artist Carissa Ferreri. «Και για περισσότερη διάρκεια, απλώστε ένα ρουζ σε μορφή πούδρας πάνω από ένα κρεμώδες» συνεχίζει.

3. Sculpted στα ζυγωματικά
Πώς μπορείτε να δώσετε δομή στο πρόσωπό σας και να το κάνετε να φαίνεται λεπτότερο χωρίς τη βοήθεια του contouring; Σύμφωνα με την Flowers, με ένα ρουζ ακριβώς κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών και ακριβώς στο σημείο όπου θα εφαρμόζατε κανονικά το highlighter σας. «Εφαρμόστε το ρουζ κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις με το πινέλο και στη συνέχεια κάντε blending και προς τα πάνω και προς τα κάτω» εκμυστηρεύεται.

Time For Taco - Happy Easter
Right Menu IconHave a Bite