Μέσα στις τάσεις του φετινού έτους συγκαταλέγονται και αυτές των φρυδιών, που τα τελευταία χρόνια αφήνουν πίσω τους το κλασικό σχήμα στα φρύδια και γίνονται πιο αλλόκοτα κι εκκεντρικά, προσδίδοντας χαρακτήρα και στιλ σε κάθε γυναίκα. Άλλωστε, τα καλοσχηματισμένα eye brows μπορούν να κολακεύσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να σας χαρίσουν σαγηνευτικό βλέμμα.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε για να βγάλετε τα φρύδια σας σωστά είναι να πάρετε ένα μικρό χτενάκι φρυδιών και να τα χτενίσετε προς τα πάνω. Με αυτόν τον τρόπο θα βλέπετε πόσο έχουν μεγαλώσει και προεξέχουν οι τριχούλες σας. Κόψτε έπειτα με ένα μικροσκοπικό ψαλιδάκι, ειδικό για φρύδια, όσες τριχούλες προεξέχουν αρκετά. Ωστόσο, φροντίστε να είστε αργές και προσεκτικές στις κινήσεις σας για να μην κόψετε παραπάνω από όσο πρέπει τις τρίχες. Στη συνέχεια, χτενίστε τες προς τα κάτω και με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών βγάλτε τις περιμετρικές τριχούλες, δηλαδή εκείνες που βρίσκονται πολύ πιο πάνω και κάτω αντίστοιχα, από τη φυσική brow line σας.

Εάν πάλι τα φρύδια σας δεν έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ αλλά πρέπει οπωσδήποτε να τα φτιάξετε έστω και λίγο είτε γιατί δε μπορείτε να τα βλέπετε απεριποίητα είτε γιατί θα αργήσει το καθιερωμένο σας ραντεβού, προσπαθήστε να τραβήξετε απλώς 2-3 μικρές τριχούλες, που δε θα αλλοιώσουν σε καμία περίπτωση το σχήμα των eyebrows σας.

Τέλος, σημαντικό ρόλο στο fixing των φρυδιών παίζει και ο φωτισμός. Κατευθυνθείτε προς το παράθυρο του σπιτιού σας και γυρίστε προς τον ήλιο. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να βλέπετε και την παραμικρή τριχούλα και δε θα κάνετε κανένα απολύτως λάθος με το τριμάρισμα.

Δεν έχει σημασία αν το πρόσωπο σας είναι στολισμένο με λεπτά, αραιά ή πυκνά, θαμνώδη φρύδια που όλοι ονειρεύονται από τα feed του Instagram. Το μόνο που μετράει είναι πως με τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να δημιουργήσετε το απόλυτο αποτέλεσμα που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε για τα καλοσχηματισμένα σας φρύδια. Με διαφορετικές επιλογές σε προϊόντα, με υφές που κλέβουν την παράσταση και τελικά με αποτελέσματα που έρχονται για να σας δώσουν ακριβώς αυτό που ονειρεύεστε τα παρακάτω 12 προϊόντα θα σας ενθουσιάσουν.

Eyebrow Stylus, Nudestix
Tinted Brow Gel, Anastasia Beverly Hills
Eye Brows Styler, MAC
Brow Definer, Tom Ford
Brow Arist Xpert, L ‘Oreal Paris
Brôw Define Pencil, Lancome
Double The Precision Ultra-Fine Brow Defining, Benefit Cosmetics
#BOMBBROWS, Fuda Beauty
Diorshow On Set Brow, Dior
Brow Defining Pencil, Estee Lauder
Dessin Des Sourcils, Yves Saint Laurent
Brow Drama 12H Sculpting Gel Μάσκαρα Φρυδιών, Maybelline

Time For Taco - Happy Easter
Right Menu IconHave a Bite