Τους καλοκαιρινούς μήνες το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να νιώθουμε ότι έχουμε μια μάσκα μακιγιάζ στο πρόσωπό μας. Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός είναι φυσικό να θέλουμε ένα πιο fresh makeup look επιλέγοντας foundations με λεπτόρρευστη υφή που χαρίζουν στην επιδερμίδα κάλυψη αλλά και ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα που θα μας κάνει να μην ανησυχούμε για τη ζέστη του καλοκαιριού.

Προσπαθούμε μέσα από το μακιγιάζ να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά μας και όχι να τα αλλάξουμε. Το πιο βασικό στάδιο είναι το πρώτο και είναι αυτό της βάσης του προσώπου, η οποία θέλουμε να είναι όσο πιο απαλή, φυσική γίνεται.

Γι’ αυτό πρέπει να βρούμε το foundation που μας ταιριάζει για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε ότι η κατάλληλη απόχρωση είναι ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής ενός foundation καθώς και η κάλυψη, η οποία είναι ανάλογη των αναγκών της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά.

Όσες έχετε λιπαρά ή μεικτά δέρματα, καλό είναι να επιλέξετε foundation με σύνθεση oil-free και mat-finish, έτσι ώστε να πετύχετε ένα ματ αποτέλεσμα. Επίσης, θα ήταν καλό πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας, να καθαρίσετε το πρόσωπο σας με μια lotion για λιπαρά δέρματα και να ενυδατώσετε την επιδερμίδα σας με μία κρέμα ελαφριά και για λιπαρά δέρματα.

1. Dior Backstage Face & Body, Dior
2. Wake up & Make up, Dust + Cream
3. BEST SKIN EVER GLOW, Sephora Collection, Sephora
4. Instant Perfector 4-in-1 Glow Makeup, Maybelline, Attica
5. New Unlimited Foundation, Kiko Milano
6. Good Apple Full-Coverage Liquid, KVD Beauty, Sephora

 

 

Time For Taco - Happy Easter
Right Menu IconHave a Bite