Το ντύσιμο μας κάθε τέτοια εποχή αποτελεί μία μίνι σπαζοκεφαλιά καθώς δεν ξέρουμε πώς πρέπει να ντυθούμε σωστά. Ο καιρός παραμένει άστατος, δεν είναι ούτε πολύ ζεστός για τα καλοκαιρινά μας ρούχα, ούτε πολύ κρύος για τα χειμερινά ζεστά μας ρουχαλάκια.

The White Shirt

Μια capsule γκαρνταρόμπα και μερικά μαύρα ρούχα θα διευκόλυναν σίγουρα την κατάσταση, αλλά πόσο δημιουργικό είναι αυτό; Ένα ωραίο look μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση και να αυξήσει την παραγωγικότητα, επομένως μη ντυθείτε αδιάφορα. Άνετα και chic ναι. Αλλά όχι βαρετά!

Είναι μια μεταβατική περίοδος εφόσον ο καιρός δεν έχει κατασταλάξει, παρόλα αυτά όλες μας έχουμε τα κομμάτια κλειδιά γι αυτήν την εποχή.

Ξεκινάμε από το βασικό κομμάτι της περιόδου το T-shirt που συνδυάζεται με παντελόνια, φούστες, κολάν, φόρμες πανεύκολα. Με τον ίδιο τρόπο θα συνδυάσετε μακρυμάνικα μακό ή πουκάμισα για να έχετε ένα σούπερ στιλ.

Τα φούτερ είναι η ευκολία των ημερών μας αλλά και τα ελαφριά πλεκτά τα χρειαζόμαστε διότι το βράδυ υπάρχει υγρασία και καλό είναι να μας προστατεύουμε.

Τα φορέματα τώρα καλό είναι να είναι μακρυμάνικα ή κοντομάνικα, από ελαφριά υφάσματα, που συνδυάζονται τέλεια με φούτερ και αθλητικά ή με κάποιο jacket.

Taco Combinations ft. Spring

Τα πανωφόρια που θα σας “συνοδεύουν” είναι οι ζακέτες, τα leather jackets και οι καμπαρντίνες.

Προτιμήστε booties κυρίως με τα φορέματα σας, τις φούστες σας ή τα στενά σας Jeans ακόμη , αρβυλάκια και βέβαια αθλητικά!

Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο τρόπος που θα συνδυάσετε μεταξύ τους αλλά και το πόσο μεγάλη ευελιξία θα σας δώσει η χρωματική παλέτα του ρούχων που έχετε στην ντουλάπα σας.

Στο Dazzy Taco προσφέρουμε υπηρεσίες personal styling για όλες τις περιστάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ και να κλείσεις το ραντεβού σου με ένα κλικ και μαζί να αποφασίσουμε τι πρέπει να συνεχίσεις να έχεις και τι όχι.

Right Menu IconHave a Bite