Ανεξάρτητα από το σχήμα του προσώπου, τα φρύδια έχουν την δύναμη να μεταμορφώνουν μια εμφάνιση, να δίνουν ένταση και να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά. Ο βασικός στόχος είναι να ανακαλύψετε αυτό το σχήμα φρυδιών που ταιριάζει στο πρόσωπό σας, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας.

Τα tattoed eyebrows γίνονται με βάση την microblading τεχνική, γεμίζοντας στην ουσία τα φρύδια με φυσικές τρίχες χρησιμοποιώντας nano needles.

Η Bella Hadid έχει υιοθετήσει τα λεπτά φρύδια τους τελευταίους μήνες. Το hashtag “thin brows” ανεβαίνει όλο και περισσότερο, οπότε σίγουρα μιλάμε για μια νέα τάση.

Η clean girl αισθητική έχει και τα αντίστοιχα φρύδια που ολοκληρώνουν αυτό το polished look. Είναι σχεδόν natural, χτενισμένα προς τα πάνω και χαρίζουν ένα glowy look, χωρίς να δείχνουν ιδιαίτερα προσεγμένα.

Τα ατημέλητα πλούσια φρύδια της Kaia Gerber, συγκεντρώνουν περισσότερα από 405 εκατομμύρια views στο TikTok. Για να πετύχετε αυτό το εφέ, αρκεί να τα χτενίσετε με ένα βουρτσάκι με φορά προς τα πάνω, ψεκάζοντάς το με hairspray ή σταθεροποιώντας με κερί.

Right Menu IconHave a Bite