Έφτασε η αγαπημένη περίοδος για κάθε γυναίκα που της αρέσει το shopping. Ο λόγος φυσικά για τις εκπτώσεις! Ευκαιρία λοιπόν για μια ανανέωση στην ντουλάπα με ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θα απογειώσουν το στυλ σου.

The White Shirt
Μην αγοράζεις λάθος μεγέθη
Πολλές φορές και ειδικά στις εκπτώσεις έχουμε την τάση να προσθέτουμε στο καλάθι μας ρούχα και παπούτσια που βρήκαμε σε τιμή ευκαιρίας, ακόμα και αν το μέγεθος δεν μας ταιριάζει απόλυτα. Στο τέλος καταλήγουμε με πολύ στενά ή πολύ φαρδιά ρούχα που δεν έχουν την κατάλληλη εφαρμογή στο σώμα μας.
The White Shirt

Basics ή fashion trends;
Η συμβουλή των fashion experts είναι να επενδύετε σε διαχρονικές γραμμές και ποιοτικά υφάσματα όταν χτίζετε μια γκαρνταρόμπα. Βλέποντας βέβαια τις πολύ δελεαστικές προσφορές των εκπτώσεων, συχνά παρασυρόμαστε πέφτοντας σε παγίδες.

The White Shirt

Γιατί να επιλέξεις το Dazzy Taco και πως θα σε βοηθήσει:
– Γνωρίζοντας πρώτα απ’ όλα τον άνθρωπο θα κατανοήσουμε τον τρόπο ζωής, τη θέση ζωής και φυσικά τις προτεραιότητες, έτσι ώστε τα ρούχα να αντικατοπτρίζουν πλήρως την εσωτερική κατάσταση και τον χαρακτήρα.
– Γιατί η ικανότητα να συνδυαστούν σωστά χρώματα, υφάσματα και ποιότητα είναι απαραίτητη για τη δημιουργία μιας γκαρνταρόμπας.

Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις έξυπνες αγορές την περίοδο των εκπτώσεων, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έρθεις σε επαφή με το Dazzy Taco, είτε μέσω της σελίδας στο Instagram, είτε μέσω της αντίστοιχης στο Facebook.

The White Shirt
Στο Dazzy Taco dressing προσφέρουμε υπηρεσίες personal styling για όλες τις περιστάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ και να κλείσεις το ραντεβού σου με ένα κλικ. Θα χαρούμε πολύ να σε εξυπηρετήσουμε!
Right Menu IconHave a Bite