“Ξεκλείδωσε” το στιλ σου με 3 απλά βήματα

Ο κόσμος του styling μας προσφέρει έξυπνες υπηρεσίες για να “ξεκλειδώσουμε” το στιλ μας.

The White Shirt

Βήμα 1ο : Βρες τον δικό σου personal stylist

Κάθε γυναίκα, όταν ξεκινά το δικό της ταξίδι στη μόδα και το στιλ χρειάζεται λίγη έμπνευση, κυρίως όσον αφορά στους συνδυασμούς των ρούχων. Εάν αγαπάς τα περιοδικά, θα γνωρίζεις πολύ καλά πως ένα απλό ξεφύλλισμα στο αγαπημένο σου περιοδικό μόδας είναι αρκετό για να γεμίσεις τον νου σου με εικόνες που θα επηρεάσουν το στιλ σου. Επειδή όμως ζούμε στην περίοδο που το κινητό έχει γίνει το απόλυτο αξεσουάρ της καθημερινότητας μας και τα social media είναι ο πιο σταθερός συνεργάτης μας, η τεχνολογία και το ίντερνετ θα σε βοηθήσει περισσότερο από ό,τι νομίζεις.

Εμείς εδώ στο Dazzy Taco dressing προσφέρουμε υπηρεσίες personal styling για όλες τις περιστάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ και να κλείσεις το ραντεβού σου με ένα κλικ.

The White Shirt

Βήμα 2ο : Οργανώστε μαζί τη γκαρνταρόμπα σου

Με μία πρώτη ανάγνωση, αυτή η συμβουλή σου φαίνεται κάπως κλισέ και σίγουρα αναμενόμενη. Ωστόσο, είναι πολύ πιο σημαντική από όσο φαντάζεσαι. Εάν ανοίγεις τη ντουλάπα σου και δεν βρίσκεις μέσα σε αυτή ρούχα που όταν τα φοράς αισθάνεσαι κομψή και με αυτοπεποίθηση, τότε σίγουρα κάτι πάει λάθος. Χρειάζεται λοιπόν, να κάνεις μία καλή εκκαθάριση, να αποχωριστείς ό,τι δεν σου ταιριάζει, να δωρίσεις ό,τι είναι σε καλή κατάσταση και εν γένει να κάνεις χώρο για όλα τα νέα κομμάτια που θα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου. Το Dazzy Taco dressing θα σου δώσει όλες τις απαραίτητες συμβουλές.

The White Shirt

Βήμα 3ο : Το Dazzy Taco θα γίνει ο δικός σου fashion expert

Σημαντικό είναι να μην προσπαθήσεις απλώς να αντιγράψεις το αγαπημένο σου look. Ο στόχος είναι να εξελίσσεις συνεχώς το ντύσιμο σου και αυτό θα γίνει εάν κάθε φορά δοκιμάζεις κάποιο διαφορετικό συνδυασμό. Ένας εύκολος τρόπος είναι να αλλάζεις τα αξεσουάρ και κυρίως να αλλάζεις κάθε φορά τουλάχιστον ένα από τα κομμάτια του look. Με την πάροδο του χρόνου και τη βοήθεια του Dazzy Taco θα καταλήξεις να δημιουργείς τελείως διαφορετικά σύνολα από το αρχικό και συχνά combos που ίσως δεν θα είχες σκεφτεί.

The White Shirt

Στο Dazzy Taco dressing προσφέρουμε υπηρεσίες personal styling για όλες τις περιστάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ και να κλείσεις το ραντεβού σου με ένα κλικ. Θα χαρούμε πολύ να σε εξυπηρετήσουμε!

Right Menu IconHave a Bite