Κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ, προμηθεύσου τα αγαπημένα σου σνακ (υγιεινά και μη), χουχούλιασε με τους αγαπημένους σου και επιδοθείτε σε ατέρμονο… Christmas movie-ing με τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές του Netflix.

Ρομαντικές κομεντί, κωμωδίες ή παραμύθια; Ανακαλύψτε τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες και σειρές του Netflix:

The Holiday
Κολλημένες σε έναν φαύλο κύκλο αδιέξοδων σχέσεων με άπιστους άνδρες, η Αμάντα από το Λος Άντζελες και η Άιρις από το Λονδίνο αποφασίζουν να ανταλλάξουν σπίτια.

Τα χρονικά των Χριστουγέννων
Δύο αδέρφια χαλούν κατά λάθος το έλκηθρο του Άι-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον ξύπνιο και ντόμπρο ασπρογένη.

How the Grinch Stole Christmas
Η εκδοχή της που πραγματοποιήθηκε το 1966, έχει αποτελέσει έμπνευση για πολλές παραλλαγές της. Η κλασική ιστορία μας παρουσιάζει τον κυνικό και μικρόψυχο Grinch, ο οποίος δεν μπορεί να ανεχτεί για ακόμη μια φορά τα Χριστούγεννα και αποφασίζει να κλέψει όλα τα δώρα της πόλης, ώστε να μη τα γιορτάσουν.

The Polar Express
Από το 2004 μέχρι σήμερα, η επιτυχία του συνεχίζεται για μικρούς και μεγάλους. Όλα ξεκίνησαν, όταν ένα νεαρό αγόρι άρχισε να αμφισβητεί την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη, μέχρι που ένα βράδυ το πολικό εξπρές, ένα τεράστιο τρένο, σταμάτησε έξω από το σπίτι του και τον προσκάλεσε σε ένα ταξίδι προς το Βόρειο Πόλο. Με τις φωνές των: Tom Hanks, Josh Hutcherson, Eddie Deezen κ.ά.

Home Alone
Ίσως η πιο κλασική Christmassy ταινία ever! To film του 1990 είναι ένα ζωντανό παράδειγμα πως μια ταινία μπορεί να φέρει στο σπίτι μας το κλίμα των ημερών. Πρόκειται για μια αξεπέραστη κωμωδία, κατά την οποία ο νεαρός Kevin McCallister βίωσε το όνειρο κάθε άτακτου παιδιού, εξαφανίζοντας την οικογένεια του και αντιμετωπίζοντας μόνος του δύο επίδοξους ληστές.

 

Time For Taco - Happy Easter
Right Menu IconHave a Bite