Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι η διαδικασία ολοκλήρωσης των easter outfits είναι μία δύσκολη υπόθεση, σας διαβεβαιώνουμε για το αντίθετο. Το μόνο που χρειάζεται είναι δώσετε περισσότερη προσοχή σε κάποια tips και να αποφύγετε κάποιες επιλογές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε τυχόν ατοπήματα. Ανακαλύψτε τα do’s & don’ts που πρέπει να λάβετε υπόψιν σας για πετυχημένες πασχαλινές εμφανίσεις.

 

Αποφύγετε τις υπερβολές και κινηθείτε με γνώμονα την άνεση.

Οι επιλογές πολλές για να δημιουργήσετε ένα casual chic look, το οποίο μπορεί να σας συνοδέψει όπου κι αν επιλέξετε να βρεθείτε. Που να στρέψετε την προσοχή σας; Μη διστάσετε να δοκιμάσετε μία ολόσωμη φόρμα σε loose γραμμή ή ένα denim trouser με πιο χαλαρή εφαρμογή. Προσθέσετε το πουκάμισό σας ένα t-shirt μαζί με blazer. Τα sneakers ή τα loafers σάς αποτελούν την καλύτερη προσθήκη για ένα ολοκληρωμένο σύνολο, all-day-long.

Φυσικά μία fashionista δεν μπορεί εύκολα να αποχωριστεί τις τάσεις που κυριαρχούν την εκάστοτε σεζόν. Αν ανήκετε σ’ αυτήν την κατηγορία, δεν έχετε παρά να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει και να την προσαρμόσετε στη εκάστοτε περίσταση.

Τα bright suits για παράδειγμα είτε σε πιο έντονες είτε σε πιο pastel αποχρώσεις, μπορούν να σας χαρίσουν έξτρα πόντους αλλά και άνεση, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια.

Το layering αποτελεί σίγουρα μία από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις και υπάρχει μεγάλη συζήτηση γύρω από την σωστή και ολοκληρωμένη εφαρμογή του. Παρόλα αυτά τη συγκεκριμένη ημέρα σας συστήνουμε να μην το προτιμήσετε. Κινηθείτε σε πιο απλές γραμμές και ξεκάθαρες γραμμές. Ένα σύνολο δεν χρειάζεται πάντα να αποτελείται από πολλά κομμάτια για να επιθεωρεί επιτυχημένο. Αρκεί ένα πιο αέρινο φόρεμα, ένα ζευγάρι sneakers κι ένα μαντήλι στα μαλλιά για να μαγνητίσετε τα βλέμματα.

Πείτε όχι στα υφάσματα, τα οποία έχουν μεγαλύτερη θερμότητα, όπως είναι τα δερμάτινα. Καθώς θα φάτε λίγο παραπάνω αλλά θα καταναλώσετε και αλκοόλ, η θερμοκρασία του σώματος σας θα αυξηθεί.

Μπορείτε να προτιμήσετε αέρινα σχέδια, όπως είναι τα λινά ή κομμάτια από μετάξι, που κρύβουν μέσα τους και την απαραίτητη λάμψη.

Right Menu IconHave a Bite