Το cherry χρώμα δεν είναι κάτι νέο στις τάσεις. Τον περασμένο Αύγουστο, χάρη στο κραγιόν Cherry Cola της Kylie Jenner, επανήλθε στη μόδα για την vampire γοητεία του, χωρίς να είναι ποτέ πολύ σκούρο. Μια τάση που έχει παραμείνει στις καρδιές πολλών – ειδικά των χρηστών του TikTok.

Πρόσφατα είδαμε στο Instagram την πάντα εντυπωσιακή Jennifer Lopez να δοκιμάζει το μεγάλο nail trend για φέτος, που είναι τα «Cherry mocha nails». Όπως θα δεις στα νύχια της JLo, το χρώμα είναι αρκετά κοντά και έχουν το χρώμα του κερασιού. Αυτός ο συνδυασμός κόκκινου με μπορντό είναι το must χρώμα της εποχής και ταιριάζει με τα πάντα. 

Ένα video στο Instagram σας δείχνει πως να δημιουργήσετε τη δική σας εξατομικευμένη απόχρωση. Παίζοντας με τα βασικά χρώματα, δημιουργώντας μια ad hoc παλέτα με βερνίκια, όχι απαραίτητα κερασί και μπορντό. Το φλογερό κόκκινο, το φωτεινό μπλε και το ηλιόλουστο κίτρινο, με μια τελευταία πινελιά μαύρου, δημιουργούν μια απροσδόκητη κατακόκκινη απόχρωση.

Το Cherry έχει κατακτήσει τον κόσμο όχι μόνο της ομορφιάς αλλά και της μόδας, όπως αποδεικνύεται και αντλεί έμπνευση από τη “Gucci Ancora” ενώ ήταν πραγματικός πρωταγωνιστής τόσο στις πασαρέλες του φθινοπώρου-χειμώνα 2023/2024, όσο και σε αυτές της επόμενης άνοιξης.

Right Menu IconHave a Bite