Η «θεωρία των μαύρων νυχιών» έχει σχεδόν κατακτήσει το TikTok. Η φημισμένη θεωρία υποστηρίζει ότι τα polished black nails προάγουν το αίσθημα αυξημένης αυτοπεποίθησης. Επιπλέον, σε όσους τα παρατηρούν, ένα σκούρο μανικιούρ λέγεται ότι κάνει αυτόν που το αναδεικνύει να φαίνεται τολμηρός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, ακόμα και μυστηριώδης.

 

 

Τα μαύρα νύχια μπορεί να είναι το μυστικό για να αξιοποιήσετε αυτή την πιο dark θηλυκή ενέργεια που κρύβεται μέσα σας!

Αν και η εν λόγω θεωρία επικεντρώνεται σε ένα καθαρό κλασικό black μανικιούρ, αμέτρητες άλλες τάσεις στα νύχια βρίσκονται σε άνοδο αυτή τη σεζόν.

Τα μαύρα νύχια με χρώμιο (τα έξτρα glittery) πρόκειται να αποτελέσουν την πιο spicy τάση μανικιούρ του χειμώνα και τα μοντέρνα black and white σχέδια εντοπίζονται σε όλο και περισσότερες A-listers.

Ειδικά τις τελευταίες εβδομάδες, αμέτρητες celebrities έχουν αναδείξει ένα κλασικό μαύρο μανικιούρ με αυτή τη glossy λάμψη. Η Olivia Rodrigo και η Demi Lovato έφτασαν και οι δύο στο κόκκινο χαλί των MTV Video Music Awards 2023 με μαύρα νύχια που θύμιζαν διαμάντια, ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα, η Kendall Jenner παρευρέθηκε στο δείπνο γενεθλίων της Kim Kardashian με το ίδιο τολμηρό look.

Right Menu IconHave a Bite