Το καλοκαίρι φτάνει και με την άφιξή του έρχεται και η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσετε το boudoir σας με όλα τα απαραίτητα προϊόντα! Κι ενώ ετοιμάζεστε για τις τις πρώτες μικρές εξορμήσεις στην παραλία την πρώτη θέση στη λίστα των must-have items που πρέπει να έχουμε πάντα μαζί μας είναι τα αντηλιακά.

Είναι αυτό το to-do που έχουμε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς όλο τον χρόνο αλλά ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο. Δεν βγαίνουμε έξω δίχως να φορέσουμε αντηλιακό. Αυτό ισχύει και για την πόλη όχι μόνο για την παραλία. Το SPF θα προστατέψει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Το “SPF” που αναγράφεται σε όλες τις συσκευασίες αντηλιακών αποκαλύπτει το χρόνο που χρειάζεται μέχρι να φτάσεις στο έγκαυμα. Πως ακριβώς θα το υπολογίσεις. Είναι απλό. Αν το δέρμα σου αρχίζει να κοκκινίζει μετά από 10 λεπτά κάτω από το ήλιο, ο δείκτης προστασίας 30 (για παράδειγμα) σημαίνει πως χρειάζονται 300 λεπτά. Καλό είναι να ανανεώνεις το αντηλιακό σου συχνά ειδικά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο είτε κολυμπάς είτε κάνεις ηλιοθεραπεία.

Τα δικά μας Summer Essentials:

Solar The Protective Face And Body Oil SPF 15, Dior

Nivea Sun Protect & Moisture Sun Lotion SPF 50+

Apivita Bee Safe Ενυδατικό Αναζωογονητικό Γαλάκτωμα για Πρόσωπο και Σώμα SPF 50

Lancaster Sun Beauty Sublime Tan Velvet Milk SPF 30

Caudalie Vinosun Very High Protection Sun Water SPF50+, Για Πρόσωπο & Σώμα 150ml

Korres Yoghurt Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος και Προσώπου SPF 50

Sunscreen SPF 30 PA+++ With Hyaluronic Acid + Niacinamide, Supergoop!, Sephora

Mini Sun Drops SPF 50, Dr. Barbara Sturm, Sephora

Time For Taco - Happy Easter
Right Menu IconHave a Bite