Ο μεγαλύτερος fashion κανόνας, είναι πως είμαστε ελεύθερες να φοράμε ό,τι μας εκφράζει. Υπάρχουν όμως και κάποια μικρά λάθη που σύμφωνα με τους experts, καλό θα ήταν να αποφεύγουμε.

The White Shirt

Η αλήθεια είναι πως το στυλ δεν έχει κανόνες, άλλωστε το πιο σημαντικό είναι να μπορούμε να φοράμε όλα όσα εκφράζουν την προσωπικότητά μας και την διάθεση της κάθε ημέρας. Υπάρχουν όμως και κάποια fashion λάθη που αλλοιώνουν την εικόνα μας και ίσως σαμποτάρουν την τελική εμφάνισή μας. Για τα πιο επιτυχημένα outfits δείτε μερικές hot συμβουλές από το Dazzy Taco.

Λάθος μέγεθος στα ρούχα
Όταν λέμε ότι η εφαρμογή των ρούχων είναι συχνά η μόνη διαφορά ανάμεσα σε ένα ντύσιμο που μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση -και το αντίθετο, το εννοούμε. Φυσικά, υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε ένα σκόπιμα oversized κομμάτι και σε ένα κομμάτι σε λάθος μέγεθος. Το 2023 λοιπόν βάζουμε στόχο να αποφύγουμε τις απερίσκεπτες αγορές ακόμα και αν πρόκειται για κάποιο It piece, επιλέγοντας κομμάτια κατάλληλα για τον σωματότυπό μας.

Overdoing (και under-doing) με χρώματα και μοτίβα
Τελευταία οι τάσεις αγαπούν πολύ τα χρώματα και σίγουρα όλοι τα έχουμε εντάξει σε πολλά outfits και αξεσουάρ. Όμως κάποιες φορές, χρειάζεται να υπάρχει κάποια αυτοσυγκράτηση και να μην το παρακάνουμε στο ντύσιμο μας. Βεβαιωθείτε ότι φοράτε χρώματα που ανήκουν στην ίδια οικογένεια ή παρόμοια μοτίβα. Aν το παρακάνετε θα γίνει πολύ γρήγορα υπερβολικό.

 

Taco Combinations ft. Spring

Υπερβολές στα αξεσουάρ
Ένα statement αξεσουάρ είναι αρκετό για να απογειώσει ακόμη και το πιο casual look! Επένδυσε σε κάποια αληθινά κοσμήματα. Δε χρειάζεται να κοστίζουν μία περιουσία, όμως μια χρυσή αλυσίδα για παράδειγμα, ακόμα και αν πρέπει να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να την αποκτήσεις, είναι διαχρονική και έτσι δε θα μετανιώσεις ποτέ την αγορά της, ενώ θα τη φορέσεις με πολλούς τρόπος.

Τα μη ποιοτικά υλικά
Τα ποιοτικά υφάσματα πάντα αναβαθμίζουν μια εμφάνιση, ακόμα και όταν πρόκειται για basics. Αυτό σημαίνει πως όταν αγοράζετε ένα casual κομμάτι όπως to φούτερ, είναι καλύτερο να επιλέγετε βαμβακερό ύφασμα. Αντίστοιχα αποφύγετε τον πολυεστέρα, τα υφάσματα όπως το συνθετικό σατέν που δεν σιδερώνονται εύκολα, τα πλεκτά που κάνουν κόμπους. Επενδύστε στην ποιότητα ακόμα και αν πρέπει να αγοράζετε λιγότερα κομμάτια.

Ακολουθείτε πιστά τις τάσεις
Μπορεί να θέλετε να υποκύψετε στις τάσεις, το πιο βασικό όμως είναι να φοράτε ρούχα και αξεσουάρ που σας κάνουν να νιώθετε άνετα με το σώμα σας και τον εαυτό σας. Κρατήστε λοιπόν πως ένα ρούχο πρέπει να αναδεικνύει την προσωπικότητά σας και την πιο λαμπερή πλευρά σας, οπότε αφήστε προς το παρόν στην άκρη τα trends.

Στο Dazzy Taco προσφέρουμε υπηρεσίες personal styling για όλες τις περιστάσεις. Αν ενδιαφέρεσαι λοιπόν δεν έχεις παρά να πατήσεις εδώ και να κλείσεις το ραντεβού σου με ένα κλικ και μαζί να αποφασίσουμε τι πρέπει να συνεχίσεις να έχεις και τι όχι.

 

 

Right Menu IconHave a Bite