Το καλοκαίρι έχει φτάσει και μαζί του έχει φέρει την αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές. Λίγο πριν τις εξορμήσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς, είναι πολύτιμη η στιλιστική έμπνευση για τα beach looks. Μπικίνι και ολόσωμα μαγιό, καφτάνια και παρεό, σανδάλια και σαγιονάρες, ψάθινες τσάντες και καπέλα λειτουργούν ως τα πολύτιμα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viky Rader (@vikyandthekid)

Εάν θέλετε να κάνετε τα looks της παραλίας ακόμα πιο ξεχωριστά, αξίζει να τοποθετήσετε στη βαλίτσα των διακοπών σας διάφορα αξεσουάρ. Εκτός από τα καπέλα και τις τσάντες παραλίας, τα γυαλιά ηλίου αλλά και τα κοσμήματα έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν μία εμφάνιση

Μια από τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας στα cover-ups για το φετινό καλοκαίρι είναι τα κιμονό που φέτος έχουν την τιμητική τους. Μπορείτε να το φορέσετε επάνω από το μαγιό σας, αφήνοντας το ανοιχτό και στη συνέχεια να το μετατρέψετε σε φόρεμα προσθέτοντας μία ζώνη. Συμπληρώστε το look με ένα ζευγάρι σανδάλια και είστε έτοιμη για την after beach έξοδο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Miller (@ooliviamiller)

Σαγιονάρες ή σανδάλια, η επιλογή των beach sandals είναι σημαντική για τη δημιουργία ενός outfit. Οι επιλογές που μπορείτε να κάνετε σε υλικά και στιλ ποικίλουν τόσο πολύ που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα βρείτε το ιδανικό ζευγάρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Lapp (@alexandralapp)

Στην περίπτωση των beach looks τα κατάλληλα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά, αυτά δεν είναι άλλα από την τσάντα παραλίας και το καπέλο. Ψάθινη, chochet ή υφασμάτινη, η τσάντα παραλίας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού στιλ. Εξίσου σημαντικό αξεσουάρ είναι και το καπέλο. Bucket, ψάθινο ή jockey, το καπέλο θα κάνει update στο look και θα σας προστατεύσει από τον ήλιο.

Right Menu IconHave a Bite