Weekend Getaways

Ένα θέμα που απασχολεί παραδοσιακά κάθε γυναίκα σε τέτοιες στιγμές, είναι το πώς θα φτιάξει την travel bag της σωστά, ώστε να έχει μαζί της όσα πραγματικά χρειάζεται. Παρακάτω έχουμε συλλέξει 5 looks με τα key items, τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από την weekend travel bag σας και που θα σας χαρίσουν τα πιο άνετα κι ευέλικτα looks από το πρωί στην παραλία μέχρι το βράδυ.

The White Shirt

Denim shorts
Ένα διαχρονικό fashion pieces που δε θα σταματήσει ποτέ να είναι in! Επιλέξτε ένα απλό denim shorts που σας βολεύει και κολακεύει το σωματότυπό σας. Επενδύστε σε oversized shirt, για να μπορείτε να το επιλέξετε και μόνο του ως βασικό κομμάτι των beachwear.

The White Shirt

Bikinis
Δε γίνεται να «φτιάχνουμε» την καλοκαιρινή βαλίτσα και να λείπει έστω κι ένα bikini. Ένα simple bikini είναι επίσης must-pack. Διαλέξτε το σε neutral xρώματα όπως μαύρο, λευκό ή go bolder επιλέγοντας ένα κομμάτι με fun μοτίβο.

The White Shirt

Slip dress
Ένα sleek slip dress όμως είναι η ιδανική επιλογή για ένα καλοκαιρινό night look. Θα δώσει έναν chic αέρα χωρίς καμία προσπάθεια και συνδυάζετε άψογα με τα πάντα από high heel sandals μέχρι πέδιλα ή και clogs.

 

 

The White Shirt

Λευκό πουκάμισο
Μην ξεχάσετε να πακετάρετε και ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο θα χρησιμεύσει ως beach cover-up ή ως πανωφόρι στις απογευματινές σας εξόδους. Φορέστε το με τα πάντα από σορτς, μέχρι παντελόνες με flat slides και minimal αξεσουάρ για ένα πιο breezy look.

 

 

 

The White Shirt

Αξεσουάρ
Εκτός του στιλ που προσθέτουν σε κάθε σύνολο, τα γυαλιά ηλίου χαρακτηρίζονται και για τη χρησιμότητα τους, αφού προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Μαζί με αυτά, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί και ένα καπέλο της επιλογής σας – jockey ή ψάθινο, όπως επίσης θα σας συστήναμε να επιλέγατε και statement κοσμήματα που «φωνάζουν» καλοκαίρι

Right Menu IconHave a Bite